Produse din categoria Centrale termice

Comercializam o gama larga de centrale termice pe gaz, electrice sau combustibil solid. Asiguram dimensionarea corecta a instalatiei, montaj si consultanta tehnica de specialitate. Va putem oferi centrale termice marca Viessmann, Ariston, Ferroli, Bosch, Motan s.a.

Anul acesta, in trend cu noile reglementari privind eficienta enegetica a centralelor termice, Ital Design incepe campania de promovare si vanzare a centralelor termice in condesatie marca Ariston si Kober. Va propunem deci centrala termica GENUS PREMIUM de la Ariston cu schimbator de caldura din inox si putere reglabila in raport de 1:10, precum si centrala Motan MKDENS de la Kober cu schimbator de caldura isotermic si pompa de circulatie cu consum redus de energie.

ATENTIE: Montajul si punerea in functiune a unei centrale termice in condensatie necesita o atentie deosebita si cunostinte temeice. De aceea va sfatuim sa apelati la o firma specializata, evitand astfel viitoarele neplaceri privind garantia unor piese sau echipamente.

 

 

viessmann lemne              centrale-viadrus-u22[6]    cazan-gazeificare-atmos-dc40sx_1

Pentru o oferta personalizata, contactati-ne la office@amenajariinstalatii.ro sau la numarul de telefon 0748.495.012


 

De asemenea puteti achizitiona la pret imbatabil termostate de ambianță cu fir sau cu radio frecventa. Asiguram si montajul la un pret rezonabil.

Termostat Computherm termostat salustermostatdigital motan