Amenajari interioare

Spațiu veritabil de relaxare și intimitate, baia reprezintă astăzi locul privilegiat, în centrul atenției tuturor, fie că este vorba de decorare sau modernizare.

Instalatii termice

Aveți încredere în ITAL DESIGN, artizanul tău din Iaşi, ce se ocupă de toate instalaţiile tale de apă şi încălzire. Aici te bucuri de consultanţă de specialitate și alte servicii pentru liniştea ta.

Instalatii sanitare

Instalaţiile sanitare contribuie foarte mult la confortul locuinţei tale. Fie că este vorba de o transformare, renovare după mulţi ani sau de o construcţie nouă, noi te sprijinim.

Instalatii electrice

Oferim de asemenea consultanță în dimensionarea corectă a instalației și garanția unei lucrări bine executate, iar tu vei putea obține prețurile cele mai bune de pe piață.

Reparatii si mentenanta

Aveți o problemă la instalația de apă sau vi s-a înfundat canalizarea? Vi s-a defectat o baterie ?
Ați montat centrală termică, tâmplărie PVC sau uși ?

Șeminee si termoseminee

Semineul este o investitie pe care o faceti probabil o data in viata. Asa ca va sfatuim sa va ganditi de doua ori inainte sa luati o decizie privind focarul si evident firma care va pune in opera lucrarea, sau mai bine zis “visul dumneavoastra”. Indiferent de tipul pe care-l preferati, clasic sau modern, acesta va va permite să petreceti o iarnă în confort, dar și momente speciale alături de familie și prieteni. În.

Cosuri de fum

Coșul de fum se dovedește o investiție necesară tuturor construcțiilor noi. Fie că e vorba de o casă încălzită cu o centrală pe lemne, una pe peleti sau de construcția unui șemineu clasic sau modern, coșul de fum are o importanță vitală în funcționarea optimă și în siguranță a acestora. Construcțiile din cărămidă se dovedesc de cele mai multe ori necorespunzătoare după doar 2 – 3 ani de funcționare. Acestea.

Load more stories