ITAL DESIGN din Iași este o societate privată, ce a luat ființă din dorința expresă de a asigura servicii complete, de calitate, în special pentru clienții rezidențiali.

Firma se adresează îndeosebi proprietarilor de apartamente și case ce doresc să beneficieze de servicii integrate, de calitate, oferite de un singur furnizor.

Renovăm, restaurăm, redecorăm sau finisăm apartamente și case în cele mai mici detalii. Executăm demolări și decopertări, realizăm sau refacem instalațiile electrice și sanitare, montăm centrale termice, efectuăm încălzire în pardoseală, zugrăvim, văruim, placăm pereți (faianță, piatră naturală, tapet), finisăm pardoseli (șape de nivel și autonivelante, placări gresie, marmură, parchet, mochete), montăm uși exterioare și de interior, realizăm termosisteme și finisaje fațade.

Dăm un plus de valoare casei tale, prin montarea de șeminee și coșuri de fum profesionale. Suntem distribuitori autorizați și montatori calificați, în Iași și nu numai, pentru șemineele BRUNNER Germania și coșurile de fum PLEWA Germania.

Oferim de asemenea, celor interesați, servicii profesionale de curățenie.

Acordăm o mare atenție detaliilor, lucrăm curat și oferim garanție pentru orice lucrare executată.

În cadrul site-ului veţi găsi produse, servicii, sfaturi şi informaţii utile cu privire la necesităţile dumneavoastră de amenajare şi renovare, ce vor transforma renovarea într-o aventură frumoasă, ce va avea ca finalitate o locuinţă de vis.

ITAL DESIGN a fost creată bazându-ne pe valori fundamentale (transparenţă, obiectivitate, performanţă şi continuitate în relaţia cu clienţii) comunicate în mod curent clienţilor şi colaboratorilor noştri.
Atunci când doriţi să realizaţi o renovare sau o construcţie ce implică lucrări de amploare, vă sugerăm să apelaţi la o singură firmă care să vă poată face un deviz global.

Imaginaţi-vă toate lucrările (ferestre, zugrăveli, izolaţii, instalaţii electrice, sanitare, încălzire, etc.) şi tot atâţia meseriaşi calificaţi! Nu ar fi mai comod şi mai eficient să aveţi un singur responsabil şi o singură persoană de contact?
Dorim să oferim clienţilor sfaturi calificate şi o abordare obiectivă în personalizarea serviciilor prestate de noi.
Experienţa şi calificările nostre ne permit să elaborăm planuri şi metode riguroase, exhaustive, organizate, eficiente şi adaptate fiecărui proiect în parte.

Suntem în măsură să vă dăm sfaturi în ceea ce priveşte design-ul interior al apartamentului sau casei dvs., precum şi o estimare a bugetului necesar renovării.

Domeniul de competenţă al serviciilor oferite de ITAL DESIGN cuprinde:
o Amenajări interioare;
o Montare parchet;
o Placări cu gresie, faianţă, marmură;
o Tapet;
o Zugrăveli;
o Termosisteme şi faţade;
o Instalaţii termice;
o Încălzire în pardoseală;
o Instalaţii electrice;
o Înlocuire tablou electric;
o Instalaţii sanitare;
o Montare obiecte sanitare;
o Montare dedurizator pentru apă;
o Instalare maşini de spălat rufe şi vase;
o Servicii de curăţenie;
o Reparaţii şi mentenanţă;
o Montare coşuri de fum;
o Curăţare coşuri de fum;
o Instalare şeminee şi termoşeminee;
o Finisaje şeminee.

De ce să alegeți ITAL DESIGN:

  • Suntem receptivi la solicitările dumneavoastră.
  • Ne place să redăm locuințelor vechi strălucirea de odinioară, adăugând un plus de confort.
  • Vă propunem soluții personalizate din punct de vedere tehnic și financiar.
  • Monitorizăm și gestionăm lucrările efectuate.
  • Optimizăm lucrările pentru a obține calitate la un preț rezonabil.
  • Asigurăm garanția lucrărilor efectuate.

    Singurul nostru obiectiv este să vă satisfacem toate necesităţile şi să nu vă dezamăgim. Dacă dumneavoastră, clienţii noştri sunteți mulţumiţi, veți apela din nou la serviciile nostre şi ne veți recomanda altor potenţiali clienţi.