Șeminee si termoseminee

Șeminee si termoseminee

Semineul este o investitie pe care o faceti probabil o data in viata. Asa ca va sfatuim sa va ganditi de doua ori inainte sa luati o decizie privind focarul si evident firma care va pune in opera lucrarea, sau mai bine zis “visul dumneavoastra”. Indiferent de tipul pe care-l preferati, clasic sau modern, acesta va va permite să petreceti o iarnă în confort, dar și momente speciale alături de familie și prieteni. În ceea ce privește facturile, investiția se va amortiza daca alegerea va tine cont de cateva elemente de baza: tipul focarului – material si constructie, amplasarea optima a acestuia astfel incat eficienta energetica sa fie maxima, constructia corecta a cosului de fum tinand cont atat de tiraj dar si de posibilitatea recuperarii unei importante cantitati de caldura din gazele de ardere.

Șemineul reprezintă fara indoiala și un element decorativ. De aceea, va puteti alege dintr-o multitudine de modele ce se pot personaliza printr-o placare cu stil, ce se poate face cu piatra naturala, marmura, granit, cuartit, travertin, onyx, shellstone, tencuieli decorative, braie din lemn si alte materiale naturale..

Daca v-ati decis, ITAL DESIGN vă stă la dispoziție pentru consultanță tehnică şi furnizarea unui produs pe placul dumneavoastră. Comercializam focare de semineu, dar si accesorii necesare montajului (placi termorezistente, grile de aerisire, tubulatura din inox, adezivi flexibili) si elemente de finisaj deosebite (piatra naturala, marmura, granit, travertin, onyx, calcar, cuartit, serpentin, precioustone, gemstone, shellstone – toate import Brazilia, Argentina si China).

Termoșemineul este o alternativă modernă la cazanul clasic pe lemne, ce poate fi personalizat printr-un finisaj cu caracter. Bine dimensionat, odată racordat la instalația termică, acesta poate încălzi nu o cameră, ci toată casa. Si semineul poate incalzi o buna parte din casa daca se adopta o metoda eficienta de distributie a aerului cald prin tubulatura.

Firma noastră vine în sprijinul dumneavoastră oferindu-vă soluții complete de încălzire adaptate fiecărui proiect în parte.

Puteți alege din mai multe modele de la categoria PRODUSE/ȘEMINEE ȘI TERMOȘEMINEE și nu numai. Vă îndrumăm în alegerea modelului optim și vă asigurăm de calitatea produselor și garanția unui montaj bine făcut.